Over Cyber Inc. security awareness

Cyber Inc. is gespecialiseerd in gedragsverandering en kennisoverdracht van informatiebeveiliging, privacy en compliance. Met oplossingen die het leren actief stimuleren, bieden ze een kwalitatief hoogstaand security awareness programma en leerervaringen die de kennis vergroten en gedrag verandering ondersteunen. De aanpak van Cyber Inc. wordt erkend door klanten in elke branche, van MKB tot multinationals.

Het bedrijf is een thought leader op het 'menselijke aspect' van cybersecurity en compliance. Het Cyber Inc. team werkt dagelijks samen met klanten uit de publieke en private sector om de beste security awareness campagnes voor medewerkers te implementeren die mensen echt aanspreken en gedrag veranderen. Ze zijn gepassioneerd over hun werk, wat tot uiting komt in de kwaliteit van de trainingsprogramma’s, serious games, workshops en het plezier van de medewerkers van hun klanten.

Met het 2LRN4 Security Awareness as a Service platform biedt Cyber Inc. klanten een geïntegreerde, flexibel, gebruiksvriendelijk leermanagement platform. Het platform is zo ontwikkeld dat een organisatie alles zelf kan configureren en beheren, maar dat hoeft niet. Het platform wordt startklaar opgeleverd inclusief cursussen en is zo geconfigureerd dat aanpassingen minimaal zijn.

Op dit platform bieden ze e-learning cursussen over privacy- en security awareness. Je krijgt 12 nieuwe onlinecursussen per jaar. Dus je hebt er elke maand een. De cursussen behandelen telkens andere thema's. Een cursus bestaat in ieder geval uit: introductievideo's, die het thema introduceren vanuit een zakelijke en privésituatie, een e-learning waarin een aantal onderwerpen van het thema worden uitgelegd en een challenge. De cursussen zijn uit te breiden met eigen materiaal zoals: webinars, video's, enquêtes, documenten en video's.

 

Cyber Inc. Headquarters
Koraalrood 125
2718 SB Zoetermeer
Nederland
+3185 0602 444
Whatsapp

 

VACATURES

Er zijn geen openstaande functies op dit moment

Stuur ons een e-mail, whatsapp bericht of bel.

Contact: