Over Cyber Inc. awareness training

Onze medewerkers bieden onconventionele, maar zeer effectieve trainingsmodules voor traditionele uitdagingen.

Er moest meer aandacht komen voor communicatie, motivatie van de deelnemers en een doorlopend programma. Vanwege het ontbreken van een van deze drie punten faalden de meeste programma’s bij organisaties. Ik heb Cyber ​​Inc. gesticht omdat ik dacht dat training in beveiliging en privacybewustzijn totaal anders moest worden aangepakt.

Hoe hoger de motivatie, hoe groter het leereffect

Ik geloof dat mensen alleen iets willen leren als ze gemotiveerd zijn om te leren. De kunst is om continu aandacht te schenken aan deze motivatie. Ook tijdens het leren Hoe actiever je bent tijdens het leren, hoe groter het leereffect, hoe hoger de motivatie. We proberen dit te bereiken met natuurlijke interventies in onze trainingen. We stimuleren hersenactiviteit door samenwerking, stress, plezier, competitie, beweging, enz. Dit verhoogt niet alleen het leereffect, het zorgt er ook voor dat dit in een kortere tijd kan worden bereikt. En nog belangrijker, het bewustzijn is meetbaar verbeterd.

Gespecialiseerd in gedragsverandering

Cyber ​​Inc. is gespecialiseerd in gedragsverandering en kennisoverdracht van informatiebeveiliging, privacy en compliance. Met oplossingen die het leren actief stimuleren, bieden we een kwalitatief hoogstaand  security awareness programma en leerervaringen die de kennis vergroten, gedrag veranderen en culturele verandering ondersteunen. Onze aanpak wordt erkend door klanten in bijna elke branche, van MKB tot multinationals.

We zijn gepassioneerd over ons werk, wat tot uiting komt in de kwaliteit van onze trainingsprogramma’s, serious games, workshops en het plezier van onze klanten.

Alain Rees, directeur en oprichter van Cyber ​​Inc.

We stellen ons een wereld voor waar iedereen, overal, zijn leven kan transformeren door toegang te krijgen tot de beste leerervaring ter wereld.

Een paar woorden over ons

Elk lid van het Cyber Inc-team is ervan overtuigd dat empowerment van kennis leidt tot gedragsverandering.

Professional staff

We genieten van ons werk en werken met de verschillende vaardigheden en persoonlijkheden binnen het team.

time is precious

We herkennen de drukke agenda's van medewerkers en bieden online trainingsmodules die bij hun planning passen.

Clear timetable

Je ontvangt vooraf de planning van jouw trainingsprogramma, passend bij de planning en behoeften

Webinars

De medewerkers worden via webinars van extra kennis voorzien. Hiervoor nodigen we gastsprekers uit om hun verhaal te vertellen of tips en trucs te delen.