Ons security awareness programma

 

Cyber Inc. heeft jarenlange expertise op het gebied van security en privacy in ons programma gestopt. Wij bieden daarnaast aangepaste security awareness trainingsoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Dit maakt het mogelijk om de elementaire programma elementen aan te passen en uit te breiden voor uw organisatie.

Phishing Simulatie

De phishing-simulatie is een leuke directe manier om de alertheid van medewerkers te meten. De eerste simulatie – nulmeting – vindt plaats op het eerste moeilijkheidsniveau en het zal mogelijk zijn om de score te vergelijken met andere organisaties. Op deze manier krijgt een score meer waarde.

We meten hoeveel medewerkers de phishing hebben geopend, erop hebben geklikt, gegevens hebben achtergelaten en de hacker hebben gemaild. We slaan geen wachtwoorden op, maar wel het account waarmee de medewerker zich aanmeldt. Na deze nulmeting volgen nog een paar simulaties om medewerkers te helpen phishing te herkennen.

Online training

De online trainingen, of e-learning, een gemiddelde van 10 minuten. Onderwerpen die niet binnen 10 minuten kunnen worden behandeld, hebben een vervolgmodule.

Ze beginnen met het meenemen van de medewerker in een scène van een herkenbare persoonlijke situatie. Ze krijgen vervolgens een vraag over het onderwerp. De medewerker weet het antwoord misschien niet. En dat is geen probleem, want de uitleg nog niet is gegeven. De medewerker wordt van een persoonlijke situatie naar dezelfde bedrijfssituatie gebracht. Nu het verband gelegd is, wordt uitleg gegeven over het onderwerp.

Online learning

Challenges

We hebben de opleiding en het testen van de kennis van elkaar gescheiden, omdat de kennis vervolgens wordt onthouden voor een langere periode. Een challenge bestaat uit het doen van een toets of een opdracht en soms een combinatie daarvan.

Door op een later tijdstip een challenge aan te gaan, word je je bewust van de eerder gegeven informatie en kun je de kennis testen. Daag je collega’s eens uit!

Poster campaigns

Posters bieden ondersteuning aan onderwerpen van de security awareness programma. Ze kunnen je aan het denken zetten terwijl je op de lift wacht of terwijl je thee en koffie krijgt voor je collega’s.

Digitale posters zijn beschikbaar over elk onderwerp waarover we een online training hebben. Deze kunnen worden aangepast zodat de tekst past bij de behoeften van de organisatie.

Pricing Plans

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

Title

Subtitle

$100/per month
Feature #1
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy