Over Cyber Inc.

Cyber Inc. is ontstaan doordat we vonden dat security en privacy awareness compleet anders aangepakt moest worden. Er moest meer focus komen op communicatie, motivatie van de deelnemers en er moest een doorlopend programma komen. Door het ontbreken van een van deze drie punten faalde de meeste programma’s bij organisaties.

Hoe hoger de motivatie, hoe hoger het leereffect

Wij geloven dat mensen pas iets willen leren als ze gemotiveerd zijn om te leren. De kunst is om deze motivatie continu aandacht te geven. Ook tijdens het leren. Hoe actiever je bent tijdens het leren hoe hoger het leereffect, hoe hoger de motivatie. We proberen met natuurlijke ingrepen dit voor elkaar te krijgen in onze trainingen. Door samenwerken, stress, lol, competitie, bewegen etc. stimuleren we de hersenactiviteit. Dit verhoogt niet alleen het leereffect, het zorgt er ook voor dat dit in een kortere tijd bereikt kan worden. En belangrijker dat de awareness meetbaar verbeterd wordt.

Gespecialiseerd in gedragsverandering

Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van gedragsverandering en kennisoverdracht van informatiebeveiliging, privacy en compliance. Met actief leren oplossingen bieden wij een hoogwaardig security awareness programma en leerervaringen die kennis vergroten, gedrag veranderen en culturele verandering ondersteunen. Onze aanpak wordt erkend door klanten zijn in vrijwel elke branche, van MKB tot multinationals. We zijn gepassioneerd over ons werk, dat blijkt uit de kwaliteit van onze programma’s, games, trainingen en het plezier van onze klanten.