Phishing simulaties

Phishing simulatie is niet alleen ondersteuning, het geeft ook input aan je security awareness programma. Cybercriminelen richten zich namelijk meer en meer op medewerkers met phishing, spam en sociaal engineering aanvallen. Meer dan 90% van de ransomware aanvallen worden via dit soort e-mailberichten afgeleverd.

Het phishen van eigenmedewerkers is extreem belangrijk als middel om je organisatie waakzaam te houden

85% van de organisaties is weleens slachtoffer geworden van een phishing-aanval In twee derde van de gevallen ging het om phishing, gericht op een specifieke medewerker In 2016 werd meer dan 30% van de phishing e-mails geopend Phishing e-mails zijn vaak niet meer van echt te onderscheiden. Voor de cybercriminelen is tijd ook geld. Ze gaan voor de meest eenvoudige slachtoffers: je medewerkers. Eén keer per jaar iedereen de security awareness training laten volgen is niet voldoende. Je medewerkers moeten altijd op hun hoede zijn, niet alleen vlak na de training. Het ‘phishen’ van de eigen medewerkers is daarom extreem belangrijk als ondersteuning van deze trainingen. Het percentage medewerkers dat op een phishing mail klikt is vaak veel hoger dan gedacht (en gehoopt).

De financiële- en imagoschade als gevolg van phishing kan enorm zijn

De financiële- en imago schade kunnen enorm zijn, omdat criminelen met de gegevens geld stelen of transacties uitvoeren. Maar denk ook aan malware (bijv. ransomware) welke je computers onbruikbaar of waardevolle data onbeschikbaar maken, met hoge herstelkosten tot gevolg.

De phishing simulatie

Cyber Inc. simuleert essentiële en geavanceerde phishing-aanvallen om zwakke punten in de security awareness van je organisatie te identificeren. We leren medewerkers met het herkennen en reageren op phishing-e-mails. Wij geloven dat het testen van je medewerkers met gesimuleerde phishing-aanvallen slechts een onderdeel is van een algemeen security awareness programma. Met onze Phishing Test maken we het eenvoudig om het kennisniveau en voortgang van jouw medewerkers te meten met betrekking tot phishing. Onze phishing test kent honderden voorbeelden van simulaties op verschillende niveaus. Hierdoor kunnen we het niveau in stappen verbeteren.

 

Contact: